top of page

Welkom bij FysioGezond.

De vrouwenfysio in Haarlem!

IMG_20201228_093252
IMG_20201228_093252

press to zoom
Fysiotherapie bij rugklachten Haarle
Fysiotherapie bij rugklachten Haarle

press to zoom
Taping Fysiotherapie Haarlem
Taping Fysiotherapie Haarlem

press to zoom
IMG_20201228_093252
IMG_20201228_093252

press to zoom
1/6
Optimale hulp bij het herstel van je lichaam! De therapeuten van Fysiogezond zijn gedegen geschoold en ruim ervaren en zijn hiermee in staat je te helpen bij zwangerschapsklachten,  overbelasting en postpartum klachten. Samen met jou maken we een plan voor je herstel en dan… aan de slag!
mamaenbabyhaarlem.png

Wij zijn onderdeel van Mama&Baby Haarlem. Klikt op het logo voor meer informatie en al onze activiteiten.

Onze service 
 
 

 

 

FysioGezond is onderdeel van Mama&Baby Haarlem en gespecialiseerd in zwangerschap en postpartum klachten.

Kijk voor meer informatie op de www.mamaenbabyhaarlem.nl

Zwangerschap

 
 

 

Heeft u moeite of pijn bij het bewegen van een gewricht? Onze fysiotherapeut zorgt er niet alleen voor dat je gewrichten weer beter gaan bewegen. Ook je houding en manier van bewegen krijgen aandacht. Je merkt vaak direct na de behandeling dat u zich gemakkelijker beweegt!

Fysiotherapie

 

 

Onze fysiotherapeut is ervaren in het toepassen van Dry Needling. Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen. Dry needling is niet hetzelfde als acupunctuur. Dry needling gebruikt meestal één naald, waarmee kortdurend de spier wordt geprikkeld. 

Dry needling werkt op specifieke punten in de spieren: ‘triggerpoints’. De fysiotherapeut zoekt naar deze plaatsen, omdat ze de hoofdoorzaak kunnen zijn van de klachten.

Dry Needling

 
 

Volg samen met uw baby de cursus babymassage. U leert  verschillende massagetechnieken, die u direct tijdens de cursus op uw baby kunt toepassen. Massage kan huilen, spanning en darmkrampen voorkomen en is goed voor de ontwikkeling van uw baby. Babymassage is een leuke, ontspannen manier om de band met uw baby te versterken!

Babymassage cursus

De therapeuten van Fysio Gezond zijn BIG (Wet op Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en CKR (Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapeuten) geregistreerd. Dit betekent dat we altijd werken aan het verbeteren van onze kwaliteit en beroepsinhoudelijke kennis.

bottom of page