26019048_ml.jpg

 

 

 

 

Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Met andere woorden klachten aan de spieren, pezen, banden en gewrichten.


De behandeling

De fysiotherapeut stabiliseert, vermindert of herstelt de klachten of de gevolgen daarvan door het toepassen van oefentherapie, massage, advisering en/of begeleiding. Hiermee probeert hij de functie van het houdings- en bewegingsapparaat zodanig te verbeteren zodat normale houding en beweging weer mogelijk is of leer je hoe jij zo goed mogelijk met de resterende beperkingen om kunt gaan. De fysiotherapeut kijkt daarbij niet alleen naar de klacht zelf, maar onderzoekt tevens waardoor de klacht ontstaat. Ook bekijkt de fysiotherapeut of je andere lichamelijke problemen heeft die toe te schrijven zijn aan de klacht. Aan de hand van de uitkomsten wordt samen met jou een behandelplan opgesteld, een prognose gegeven en een afspraak voor een behandeling gemaakt.
 

Samenwerking

Bij FysioGezond zijn we gespecialiseerd in zwangerschap en postnatale klachten. Mocht het zo zijn dat je beter geholpen kunt worden door een fysiotherapeut met een ander specialisme, dan zullen wij jou naar die collega verwijzen en een overdracht doen. Zo werken wij bij Fysiotherapie Gezond!

Klik op onderstaand logo om te zien wat wij nog meer aanbieden.

Fysiotherapie

mamaenbabyhaarlem.png