IMG_20201228_093220.jpg

 

 

FysioGezond  is een praktijk die zich voornamelijk richt op klachten aan het vrouwelijk lichaam. Denk aan klachten ontstaan tijdens of na zwangerschap of overgang gerelateerde klachten.

 

De praktijk in Haarlem wordt gerund door Diana Dukaj-Droog (fysiotherapeut).

 

De zorg voor de patiënt staat centraal door middel van constante evaluatie en wordt waar nodig aangepast. Evaluatie vindt plaats samen met de patiënt tijdens de behandeling en door middel van het uitvoeren van een tevredenheidsonderzoek aan het einde van de behandelepisode.

 

 

Fysio Gezond Haarlem

Kwaliteit

Kwaliteit van de zorg is voor Fysio Gezond een van de  belangrijkste aspecten van onze dienstverlening. We werken dagelijks aan de verbetering daarvan. Daarnaast voldoen we met onze praktijk en onze therapeuten aan de wettelijke kwaliteitseisen.

 

Al onze therapeuten zijn op genomen in het BIG-register, daarnaast is onze praktijk lid van het KNGF. Tevens werken we vanaf dit jaar actief mee aan het in kaart brengen van de kwaliteit van onze geleverde diensten.

Mocht u desondanks een klacht hebben en die schriftelijk bij ons kenbaar willen maken, stuurt U dan een mail naar info@fysiogezond.nl  of stuur uw schriftelijke reactie naar Fysiogezond, Jan Luykenstraat 77, 2026 AD Haarlem.