Gedurende uw zwangerschap vinden er veel veranderingen in uw lichaam plaats. Vanaf de vierde maand kunnen er bijvoorbeeld rugklachten en beenkrampen optreden. Wanneer de laatste periode dichterbij komt, past het lichaam zich met de snelgroeiende baby in relatief korte tijd aan, wat kan resulteren in bekken-, rug-, nek- en schouderklachten. Daarnaast komt het nogal eens voor dat een zwangerschap gepaard gaat met vochtophopingen en onvoldoende nachtrust.

 

Onze professionele zwangerschapsmassages hebben meerdere positieve effecten. Een zwangerschapsmassage ontspant, versoepelt de spieren en stimuleert de bloedcirculatie van zowel u als de baby. Op die manier kunnen wij u helpen verscheidene klachten te verlichten. De rustgevende werking vermindert stress en bevordert uw nachtrust, waardoor de kans op complicaties tijdens de zwangerschap afneemt.

 

Bij Fysio Gezond maken wij gebruik van een unieke zwangerschapsmassagetafel die speciaal is ontworpen in samenwerking met specialisten, verloskundigen en massagetherapeuten. Deze massagetafel zorgt ervoor dat je als zwangere vrouw eindelijk weer eens heerlijk op je buik kunt liggen en kunt genieten van een welverdiende massage! 
 

Klik voor meer informatie op onderstaand logo.

Zwangerschapsmassage

mamaenbabyhaarlem.png