Zwanger

Sportschoenen
ZwangerFit

  Nu je een kindje in je buik hebt is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.
Wil je vooral graag fit blijven onder begeleiding van een fysiotherpeut en wil je je lichaam goed voorbereiden op de bevalling? Dan past ZwangerFit perfect bij jou!

Mama en Baby - Chantal Cornet Fotografie
Bevalcursus

 

Liever samen met je partner goed voorbereid je bevalling in?

Bij de theoriecursus aan huis komt in ongeveer 3 uur alles aanbod. Er is ook een mini cursus voor een tweede kindje mogelijk.

Eventueel in het Engels!

Behandeling bij zwangerschaps-gerelateerde bekkenpijn

 

Ben je zwanger of zwanger geweest en heb je pijn in rug, bekken, rond het schaambot, de liezen, het heiligbeen, de bil of het bovenbeen?

Er is iets aan te doen!

Fysiotherapie

 

Je lichaam en je houding veranderen continu tijdens de zwangerschap. Je kan last krijgen van instabiliteitsklachten, maar je kan ook last krijgen van uw rug doordat de baarmoeder zwaarder wordt. Zwangerschapsmassage of fysiotherapie kunnen je klachten verminderen.

Draagconsult

 

Wil je je vast voorbereiden op het dragen van jou "new born"? Plan dan vast een draagconsult in om het knopen onder de knie te krijgen

Slaperige baby
Zwangerschaps- 
massage

 

Bij de zwangerschapsmassage lig je op je buik op een massagetafel die speciaal is afgestemd op de zwangerschap. Heb je vermoeide spieren, of voel je je prima.. ook als je geen specifieke klachten hebt is een zwangerschapsmassage heerlijk om te ondergaan.

Schoudermassage
Groepscursus
"Zwangerschap & Bevalling

 

Wil je ook graag theorielessen betreft zwangerschap en bevallen volgen? De theoriecursus  biedt die mogelijkheid. De cursus bestaat uit een les van drie uur samen met je partner en twee andere stellen.

blurred-background-breakfast-caffeine-70