Mama

18866822_s.jpg
Draagconsult

 

Wil je leren hoe je het handigst kan knopen of wil je juist advies over de verschillende mogelijkheden kwa dragers?Plan dan een draagconsult in om het knopen onder de knie te krijgen

Moeder doet yoga met baby
Mama&Baby Fit

 

Samen bewegen is leuk! Een hechte relatie met hun moeder biedt het kind veiligheid, geborgenheid en voldoening. Daarom is lichamelijk en emotioneel contact zó belangrijk.  Wordt fit en vind de balans in je lijf terug tijdens deze baby les.

.

massage
Mama 
massage

 

 Heb je vermoeide spieren, ben je het contact met je lief een beetje kwijt, of voel je je prima.. ook als je geen specifieke klachten hebt is een mama massage heerlijk om te ondergaan.

MamaFit

 

Weer terug in conditie na je zwangerschap? Vanaf 4e - 6e week na de bevalling kan worden deelgenomen aan de lessen MamaFit tot zelfs 6 maanden daarna. Deze actieve beweegprogramma is bedoeld om weer snel te herstellen na de bevalling.

Fysiotherapie

 

Je lichaam en je houding veranderen na de zwangerschap. Je kan last houden van instabiliteitsklachten, maar je kan ook last krijgen je rug of schouders. Fysiotherapie kan helpen je klachten te verminderen.

26019048_ml.jpg
Babymassage
 

Babymassage is in een leuke manier van contactmaken met je baby. Het is een ontspannen en liefdevolle manier om je baby beter te leren kennen en begrijpen. Deze praktische, eenvoudige massage is een goede aanvulling op de dagelijkse verzorging.

Lactatiekunde
 

Een Lactatiekundige is de specialist op gebied van borstvoeding.

Borstvoeding is de meest natuurlijke voeding voor baby's. Toch verloopt de borstvoedingperiode niet altijd zonder problemen.

Zoek jij hulp of advies?

.

adult-affection-baby-698878.jpg