Mama&Baby FIT

Bij Mama & Baby Fit doe je alle oefeningen samen met je baby en zijn gericht op het weer opbouwen van de conditie en het versterken van de spieren waaronder de buik en bekkenbodemspieren, maar ook het trainen van de rompstabiliteit. 

Mama & Baby Fit biedt een mooie start om (weer) aan je eigen lichaam te kunnen werken. Het heeft als voordeel dat je een sterke band opbouwt met je kindje, je geen oppas hoeft te regelen en het trainingsgewicht groeit mee!

 

Na het opwarmen worden verschillende oefeningen gedaan ter versterking van de spieren van buik, billen, benen, rug en bekkenbodem. Er worden ook specifieke motorische spelletjes gedaan met je baby. De les wordt afgesloten met een bewustwordingsoefening.

In de lessen wordt er gebruik gemaakt van matten / kussens / ballen en klein oefenmateriaal. Neem voor jouw kindje een favoriet speeltje/knuffeltje mee om te gebruiken in de oefeningen, dat maakt de oefeningen voor jouw kindje ook weer leuker.

 

Hoe is deze cursus ontstaan?

De cursus is gebasseerd op het concept Mama & Baby Yoga is ontwikkeld door Jacqueline Luchtmeijer van A Beautiful Balance. Na jarenlange ervaring in het begeleiden van zwangere vrouwen en nieuwe moeders heeft zij de stap gemaakt naar het begeleiden van bevallen vrouwen met hun kindje door de cursus ‘Fit en in balans met je baby’ te ontwikkelen. Meer informatie via www.a-beautiful-balance.nl

 

De lessen
De lessen Mama&Baby Fit worden op woensdagochtend van 9:30 tot 10:30 uur gegeven in onze praktijk aan de Jan Luykenstraat 77 in groepjes van drie.
De volledige cursus bestaat uit 4 lessen van 1 uur. 

 

 

 

Neem contact op voor de cursus.

 

 

 

 

 

Bedankt! Bericht verzonden.